GOLDCOAST KITCHEN

GOLDCOAST KITCHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 376 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij GoldCoast kitchen. Meer weten? Ontdek meer

27 jun 2022 om 15:17 Bad bad bad no spices in the food no salt..omg
26 jun 2022 om 2:58 Is al een paar keer dat ik bijna meer dan twee uren sta te wachten op me eten super vervelend
19 jun 2022 om 12:19 JULLIE ZIJN KANKER SLECHT!
16 jun 2022 om 16:24 Te veel olie, smakeloos, geen peper.
5 jun 2022 om 20:05 Lekker eten en snelle bezorging
30 mei 2022 om 19:00 Perfect
27 mei 2022 om 21:58 Delivery was quick and the meal was nice.
13 mei 2022 om 21:20 Was niet slecht, bezorging was goed n eten was goed warm. En kreeg wat ik wilde eten, ik wilde gewoon wat anders proberen en vond niet slecht was wel ff wennen …
11 mei 2022 om 17:06 Kreeg wat anders zonder enige overleg. Bij deze bestel ik niet meer bij deze restaurant.
1 mei 2022 om 21:17 the fish is good but not warm and the yam is not good for my liking also.
16 apr 2022 om 17:18 Heerlijke lichtpikante soup met zijn Fufu erbij!
15 apr 2022 om 19:34 Just okay, not the freshest. Price doesn’t justify the food though (some chicken and rice for 12 euros).