GOLDCOAST KITCHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 469 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij GoldCoast Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 10:19 Wat een fantastisch restaurant. Het eten was heerlijk! De bezorger was enorm aardig. Nadat zij iets vergeten waren werd het ook nog eens nageleverd. Zij waren enorm vriendelijk en zeer schappelijk. Ik zal zeker opnieuw bij hen bestellen!
9 feb 2024 om 21:47 Is not good but ok
9 feb 2024 om 20:19 De eten was precies op tijd en nog warm.
8 feb 2024 om 19:46 I have not received my order for more than two hours now
15 jan 2024 om 17:20 They can definitely reduce the amount of rice + beans, and provide one more piece of chicken/beef/fish
14 jan 2024 om 22:48 Great service always .
30 dec 2023 om 18:01 the food is expensive
29 dec 2023 om 19:34 Snel warm en lekker
22 dec 2023 om 20:05 Delivery took so long
22 dec 2023 om 14:29 The beef smelled like goat so we were really concerned and the jollof rice had bad taste
20 dec 2023 om 21:03 Great food and reliable service. Never disappoints!
17 dec 2023 om 20:41 I usually like the service here, but the fish is sometimes nearly too salty. Nevertheless, the meal and service was good.