GOLDCOAST KITCHEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 483 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij GoldCoast Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2024 om 11:50 ik had light soep bestelt met fufu die gudu was geen eens fufu is gewoon met aardappelpuree gemixt walgelijk sorry vlees gadverdamme nooit meer bestellen voor niks duur betaald echt gewoon niet meer bestellen vies viez
18 mei 2024 om 22:13 Ik heb bak banaan besteld met tilapia het was superlekker
9 mei 2024 om 19:36 Vreselijk die jollof, never gonna order again
28 apr 2024 om 9:03 Jollof was niet wat het hoorde te zijn te veel kruiden kleur van de rijst was net nassie terwijl het rood hoorde te zijn van kleur. De smaak was echt niet lekker rundvlees was zacht, de oker soep smaak was zoek. De bezorger was van streek.
20 apr 2024 om 16:57 Heb 40min gewacht bij ophalen moest nog terug weer 20 min daarop moeten w8en want ze waren me banaan vergeten het was vreselijk zout wat ik niet van ze gewend ben bak is nu voor de helft gevuld voor 5eu extra BELACHELIJK! ZIJN OOK NOG ONBESCHOFT.
16 apr 2024 om 17:26 Rijst was lekker maar genoeg voor een weeshuis. Vlees was droog en taai met zenen en zelfs stukje bot. Groente was salade met weinig smaak
15 apr 2024 om 21:22 Poor delivery service took hours they delivered my food
13 apr 2024 om 20:43 De pindasoep is erg vet en waterig en het rundvlees was taai. Ik ga hier niet meer bestellen.
11 apr 2024 om 21:48 De vis was lekker alleen de saus was te pittig het proefde niet vers maar de gebakken yam was wel Lekker
28 mrt 2024 om 10:15 Het is was lekker, alleen het deeg rook vies. Moest wennen aan Afrikaanse eten. Omdat je gewend bent met je eigen eten, en andere eten zoals, surinaams, pasta, Hollands, Indiaas, enz. Ik wilde altijd Afrikaans eten ook een keer uitproberen bij deze.
15 mrt 2024 om 19:34 Niet lekker
23 feb 2024 om 10:19 Wat een fantastisch restaurant. Het eten was heerlijk! De bezorger was enorm aardig. Nadat zij iets vergeten waren werd het ook nog eens nageleverd. Zij waren enorm vriendelijk en zeer schappelijk. Ik zal zeker opnieuw bij hen bestellen!